Als financieel administratief medewerker van Boekhouding Twente wil ik me graag persoonlijk aan u voorstellen.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als administratief medewerker bij verschillende bedrijven. Per september 2019 ben ik aan de slag gegaan als financieel administratief medewerker. Wanneer u contact opneemt met Boekhouding Twente, zult u vaak mij als eerste spreken of zien. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een vriendelijke lach en een vers kopje koffie. Ook ben ik telefonisch het eerste aanspreekpunt en plan hierbij geregeld de afspraken van mijn collega’s in. Naast deze rol als ‘gastvrouw’ help ik de MKB-adviseurs door het uitvoeren van diverse administratieve taken.

Deze dynamische functie binnen Boekhouding Twente spreekt mij heel erg aan omdat ik direct in contact sta met enthousiaste ondernemers die met passie hun verhaal vertellen over het ondernemerschap. Ik ben de verbindende factor tussen de klant en de MKB-adviseurs waarbij ik mij volledig inzet om de toegevoegde waarde te leveren. Daarnaast vind ik het leuk om voor iedereen binnen het team een prettige werksfeer te creëren.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: a.giesselink@boekhoudingtwente.nl
Telefoonnummer: 053-8200915