Als kantoorleider van Boekhouding Twente stel ik me graag aan u voor.

Als financieel professional beschik ik inmiddels over ruim 15 jaar relevante werkervaring opgedaan in de accountancy audit praktijk en in het (internationale) bedrijfsleven als financial & business controller. Met deze deskundigheid help ik u als klant graag om uw financiële administratievoering en verslaggeving uit handen te nemen zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering. Controlling betekent beheersing en dat is wat mij betreft de essentie van ons vakgebied.

Uw administratie dient tijdig en accuraat te worden gevoerd en dusdanig te zijn ingericht dat deze relevante informatie verschaft aan alle belanghebbenden. Ik zie het als mijn primaire taak binnen Boekhouding Twente om dit principe op al onze klanten van toepassing te laten zijn. Ik doe dit samen met een team van ervaren professionals, waaronder MKB en Register Belasting Adviseurs, binnen onze organisatie.

Boekhouding Twente is een NOAB gecertificeerd kantoor. Dit certificaat waarborgt een actueel kennisniveau. Daarbij heeft ons kantoor een hoge mate van automatisering. U als klant vindt het dan ook prettig om informatie digitaal uit te wisselen wanneer u dit uitkomt. Dit kan op elk gewenst moment en 24 uur per dag. Onze werkprocessen en systemen zijn hier volledig op ingericht. Zo zorgen we samen voor een efficiënte werkwijze en tijdige, betrouwbare, relevante rapportages. Zo heeft u op het door u gewenste moment inzicht in uw vermogen, resultaat, liquiditeit en fiscale positie. De mate waarin en de momenten waarop wij u ondersteunen bepaalt u zelf. Deze keuze vergemakkelijken we voor u door te werken met standaard pakketten.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: b.snippers@boekhoudingtwente.nl
Telefoonnummer: 053-8200915