Eerder dit jaar berichtte wij over de vereisten waar een factuur minimaal aan moet voldoen volgens de normen van de fiscus, zie ook: https://boekhoudingtwente.nl/factuurvereisten/

Het factureren van de  gedane werkzaamheden of verkochte goederen dienen correct en snel te worden afgewerkt. Maar hoe worden verkoopfacturen snel en efficiënt opgesteld?
Sommige ondernemers hebben een standaard sjabloon in Word of Excel, daarnaast zijn er ook websites waar vanuit gefactureerd kan worden.

Een mogelijkheid die wij onze klanten bieden is de facturatiemodule vanuit ons administratie pakket.
Deze module wordt gratis aangeboden aan klanten met een uitgebreid pakket of hoger. Basispakketten kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van deze module.

Middels deze module is het mogelijk om meerdere sjablonen van facturen of offertes op te stellen en te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een Engels en Nederlands sjabloon. De te gebruiken sjablonen kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht, het nabouwen van uw huidige verkoopfactuur is uiteraard ook mogelijk wanneer je hier tevreden mee bent.

De zeer uitgebreide optie om te factureren vanuit ons administratie pakket omvat niet alleen factuur sjablonen. De factuur kan direct vanuit het pakket per mail met een vooraf ingevulde tekst aangeboden worden. Indien u zakelijke klanten heeft kunt u middels een koppeling met de Kamer van Koophandel direct het juiste adres opzoeken bij de Kamer van Koophandel, zo hoeft u deze gegevens ook niet handmatig in te vullen. Wanneer u veel van dezelfde producten of diensten verkoopt is het ook mogelijk om standaard groepen of eenheden aan te maken. Op deze manier is het opstellen van een verkoopfactuur binnen enkele tellen gereed en kunt u verder met de volgende werkzaamheden!

Ook eenvoudig & efficiënt factureren?
Neem dan vrijblijvend contact op met 1 van onze MKB-Adviseurs.

 

Boekhouding Twente
Lasondersingel 151
7514 BR Enschede
Telefoonnummer: 053-8200915
Email: info@boekhoudingtwente.nl
https://boekhoudingtwente.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *