Met trots willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe aanwinst: Cem Bilgin, hij treedt per 1 maart 2018 officieel in dienst bij Boekhouding Twente als MKB-Adviseur.

Cem is een ambitieuze, enthousiaste en kritische professional welke reeds vele jaren ervaring heeft opgedaan bij het accountantskantoor van zijn vader. Hij heeft zowel affiniteit met de accountancy als met de fiscale praktijk. Cem zal met name verantwoordelijk zijn voor het verwerken en opstellen van periodieke cijfers, jaarrekeningen en het verzorgen van diverse fiscale aangiften (inkomstenbelasting en omzetbelasting). Daarnaast zal hij ook complete dossiers gaan beheren en wordt hij samen met Leroy & Linda het aanspreekpunt voor onze cliënten. Wederom een geweldige verrijking voor ons kantoor.

Wij wensen Cem veel succes in deze mooie uitdagende functie!

Team Boekhouding Twente

 

 

Als MKB adviseur van Boekhouding Twente wil ik me graag persoonlijk aan u voorstellen.

Met ruim zes jaar werkervaring bij diverse accountants- en advieskantoren ben ik begin 2018 de uitdaging aangegaan met een veelzijdige functie binnen Boekhouding Twente. Ik ben verantwoordelijk voor het digitaliseren van administraties, het indienen van fiscale aangiften en het verzorgen van jaarrekeningen voor MKB-ondernemingen, daarnaast fungeer ik ook als adviseur.

Doordat ieder bedrijf en de daarbij behorende boekhouding er weer anders uitziet, is geen vraagstuk hetzelfde. Hierdoor blijf je scherp, gefocust en creëer je dagelijks nieuwe inzichten. Daardoor blijf je jezelf ontwikkelen zodat je steeds beter wordt in het adviseren naar klanten en relaties.

Omdat Boekhouding Twente de focus legt op automatisering kan ik meer aandacht besteden aan de advisering, daarnaast kan je daardoor ook de cijfers snel analyseren gedurende het jaar zodat de ondernemer niet voor verrassingen komt te staan. Het unieke concept van Boekhouding Twente en het vooruitlopen op digitalisering en automatisering t.o.v. andere kantoren heeft mij doen beslissen en gemotiveerd om voor dit kantoor te werken.

Als MKB-adviseur ben ik van mening dat je altijd open moet blijven staan voor nieuwe uitdagingen en jezelf moet blijven ontwikkelen om de meerwaarde voor de klanten te blijven waarborgen zonder de kern van je werkzaamheden uit het oog te verliezen.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: c.bilgin@boekhoudingtwente.nl
Telefoonnummer: 053-8200915

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *