Kwaliteit:
Wij werken met innovatieve werkprocessen met de juiste software en hoogopgeleide medewerkers die ons kantoor uniek en waardevol maakt. Wij hebben onze kennis en kunde de afgelopen jaren bewezen door de keurmerken NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) en het RB (Register Belastingadviseurs) te behalen.

Efficiënt:
Door gebruik te maken van de nieuwste softwaretechnieken en ICT-kennis, kunnen wij elke administratie volledig op maat optimaliseren. De aanlevering van alle documentatie kan middels onze eigen “Online Portal” bovenaan op onze website. Samen met een facturatiemodule en een bankkoppeling zorgen wij ervoor dat de administratie efficiënt verwerkt wordt.

Persoonlijk:
Wij merken dat MKB-ondernemers het prettig vinden om met een vast contactpersoon samen te werken. Zodoende hebben wij meerdere professionele MKB-adviseurs in dienst genomen om in te spelen op de wensen van onze klanten. Wij vinden persoonlijke benadering heel erg belangrijk en om dit te verwezenlijken zullen onze adviseurs altijd een vast klantenbestand hebben en deze in zijn geheel bedienen.

Transparant:
Met vaste tarieven & dienstverlening vertaalt in vier pakketten garanderen wij transparantie bij al onze klanten.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

ONS TEAM

Wij maken het gemakkelijker, voor iedereen!