Als MKB-adviseur van Boekhouding Twente wil ik me graag persoonlijk aan u voorstellen.

De afgelopen jaren  ben ik werkzaam geweest bij Nederlandse hotelketens in de functie van financieel controller. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het opstellen van de maand- en jaarcijfers, de maandelijkse fiscale aangiftes en het samenstellen van de jaarrekeningen voor meerdere hotels. Na een periode van 16 jaar deze functie met veel plezier vervuld te hebben wil ik mij graag breder oriënteren en verder ontwikkelen op fiscaal & financieel vlak. Boekhouding Twente biedt mij deze kans en per 1 maart 2019 ben ik  aan de slag gegaan als MKB-adviseur.

De gestructureerde werkwijze en de innovatieve software van Boekhouding Twente geeft mij als MKB-adviseur de mogelijkheid om klanten optimaal te kunnen ondersteunen en te ontlasten op financieel administratief gebied. Ik vind het belangrijk om de ondernemer en zijn bedrijf goed te leren kennen zodat je hem van een gedegen advies kunt voorzien. Doordat onze klanten opereren in verschillende bedrijfstakken is geen boekhouding hetzelfde, doe je dagelijks nieuwe kennis op en creëer je nieuwe inzichten.

De open sfeer, de professionaliteit van het team en de vooruitstrevende werkwijze bij Boekhouding Twente zorgen ervoor dat ik iedere dag gemotiveerd naar mijn werk ga.

Meer informatie of vragen? Ik sta u graag te woord.
Email: r.vanbruggen@boekhoudingtwente.nl
Telefoonnummer: 053-8200915